Suceava va avea parte de o manifestare a bunului simt

Saptamana aceasta, Organizatia Municipala PNL Suceava intra in linie dreapta pentru intalnirea cu candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu.

Declaratia a fost data luni, 9 noiembrie, de catre presedintele interimar al PNL Suceava, Vasile Mocanu, prilej cu care a fost anuntata vizita pe care o va oficia Crin Antonescu la Suceava.

 

In acest sens, PNL va organiza vineri, 13 noiembrie, o intalnire cu alegatorii, dar care va fi o intalnire a bunului simt, fara mita electorala, fara galeti si fara alte materiale care sa deturneze atentia alegatorilor.

 

“Invitam cetatenii Sucevei, vineri, sa participe la o intalnire cu Crin Antonescu, o altfel de intalnire, cu un alt mod de abordare a campaniei electorale si cu un alt mod de discutii cu cetatenii, printr-o abordare deschisa si fara jigniri”, a precizat Mocanu.

 

Aceasta manifestare a bunului simt va avea loc pe esplanada Casei de Cultura vineri, 13 noiembrie, incepand cu ora 12, unde vor fi prezenti circa 5000 de participanti.

 

Liberalul sucevean, a mai adaugat ca in Suceava, PNL duce o campanie eleganta si serioasa, prin care se arata avantajele candidatului liberal la prezidentiale, Crin Antonescu.



19:39
luni, 09 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere