NEWS

Stirile din 21 februarie 2018, miercuri

13:18
miercuri, 21 februarie 2018
Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:
13:20
miercuri, 21 februarie 2018
Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodăreie, din comuna Bosanci. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o anexă, în care funcționa un atelier de tâmplărie, și o parte din acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la proprietatea învecinată Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
13:25
miercuri, 21 februarie 2018
Pana acum trei persoane au decedat din cauza gripei. Estge vorba despre doua femeie si un barbat. Niciunul dintre cei decedati nu era vaccinat antigripal.
13:26
miercuri, 21 februarie 2018
Pentru al treilea an consecutiv, profesori ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava oferă consultații gratuite atât pentru elevii de liceu, cât și pentru absolvenții de liceu fără diplomă de bacalaureat care doresc să se pregătească suplimentar în vederea susținerii examenului de bacalaureat și a examenului de admitere la facultate.
13:29
miercuri, 21 februarie 2018
Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), lansează un nou concurs de proiecte, în cadrul căruia studenţii sunt invitaţi să trimită aplicaţii din domeniul cultural, artistic sau sportiv.
13:32
miercuri, 21 februarie 2018
Primarul Ion Lungu a spus miercuri, in conferinta de presa, ca niciun cartier din municipiul resedinta de judet nu este periculos. Afirmatia vine dupa ce postul tv Kanal D a prezentat un material in care era sustinut faptul ca Burdujeni si Itcani sunt doua dintre cele mai periculoase locuri din tara.
13:36
miercuri, 21 februarie 2018
Ion Lungu considera ca sediul municipalitatii trebuie sa fie cea mai frumoasa cladire din oras.
17:54
miercuri, 21 februarie 2018
Dupa lungi incercari, o asociere de firme se va ocupa de reabilitarea statuii ecvestre a lui Stefan cel Mare.
17:58
miercuri, 21 februarie 2018
Primarul Sucevei a spus, inca o data, ca are mare incredere in sistemul centralizat. El a facut apel la populatie sa isi plateasca facturile, astfel incat sa nu aiba de suferit toti cetatenii .
18:00
miercuri, 21 februarie 2018
Primăria Municipiului Fălticeni derulează lucrări de reparații pe străzile unde îmbrăcămintea asfaltică s-a degradat ca urmare a efectului de îngheț-dezgheț din perioada iernii.
18:02
miercuri, 21 februarie 2018
Compania de călătorii EXIMTUR va fi prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu.

Credeți că cel de al treilea guvern al coaliției PSD-ALDE va reuși ceea ce precedentele nu au reușit?


Gazduit de Administrare Servere