Dan Acibotarita:"Este rușinos să vezi cum un președinte de stat sau un prim-ministru ne dă sfaturi în domeniul sănătății"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala judeteana Suceava :

poza
Dan Acibotarita:"Este rușinos să vezi cum un președinte de stat sau un prim-ministru ne dă sfaturi în domeniul sănătății"

Marea dramă a noastră, ca națiune, este că nu știm să ne protejăm propriile valori, doar le distrugem, culmea la îndrumarea politicului, nu a specialiștilor și mai folosesc expresia ”la recomandarea UE”.
Din cauza ”inteligenței” politicienilor de la PNL, PSD, UDMR dacă ne uităm numai pe zona de sănătate, au dispărut fabricile de medicamente din România, nu au mai fost finanțate instituțiile de cercetare, mergând totul pe mâna unor producători din alte zonele ale lumii, uitând că noi, ca națiune, am dat medicinei mondiale oameni de valoare, minți luminate și vindecătoare.
Astăzi, este rușinos să vezi cum un președinte de stat sau un prim-ministru ne dă sfaturi în domeniul sănătății, după ce ei, liberalii, au făcut Legea Sănătății și au închis spitalele din România. Genul acesta de politicieni perveși trebuie să dispară din România. Viața are prioritate și nu poți să o tratezi ca pe un simplu schimb de produse.
Sănătate nu trebuie discutată numai în timpul unei campanii electorale. Doar un ticălos de politician poate face așa ceva.
Sănătatea are prioritate, ea trebuie îmbunătățită tot timpul, nu doar din 4 în 4 ani sau în timpul unei pandemii.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


07:45
duminica, 22 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere