Victor Ponta: Vom da legea „anti-Udrea”, anti-șpagă bugetară

Victor Ponta, președintele național al PSD, prezent astăzi la Suceava, a declarat într-o conferință de presă faptul că parlamentarii USL se gândesc să dea o lege pe care o vor numi legea „anti-Udrea”.

Liderul PSD a explicat pentru opinia publică faptul că această lege urmărește eliminarea traseismului politic și stoparea șpăgilor electorale din bugetul public, Ponta declarând că numele Elenei Udrea fiind sinonim în vocabularul politic cu „șpaga bugetară”. Legea „anti-Udrea” va fi pusă pe roate de îndată ce USL va obține majoritatea, a declarat astăzi Victor Ponta la Suceava.

Tot Victor Ponta a mai îndemnat cu această ocazia cetățenii să iasă la vot la alegerile ce urmează, declarându-se optimist în ceea ce privește șansele USL, declarând: „Dacă se va ieși la vot în proporție de 70%, vom câștiga categoric.” De asemenea, Ponta a sfătuit românii să accepte șpaga ce le-o va da PD-L-ul, însă să voteze așa cum vor crede ei și să nu se lase păcăliți din nou de partidul portocalia care face ravagii acum în România.

20:23
luni, 15 august 2011
Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere