PSD respinge ideea unei guvernări cu Traian Băsescu sau PDL

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, împreună cu Secreterul General, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase şi Nicolae Bănicioiu, preşedintele Tineretului Social Democrat, au participat sîmbătă, 15 mai 2010, la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei PSD Suceava.

poza
PSD respinge ideea unei guvernări cu Traian Băsescu sau PDL

Cu această ocazie, liderul PSD a declarat că PDL-ul a rezistat numai prin Traian Băsescu şi 'va dispărea odată cu el, iar Traian Băsescu ştie că pieirea lui va veni de la PSD'. În 2010, PSD a fost supus la atacuri furibunde, 'iar dacă vom rezista în acest an, nu numai că vom cîştiga alegerile, dar vom oferi României un sistem social şi economic pentru o ţară prosperă'.

Victor Ponta a subliniat faptul că Partidul Social Democrat respinge ideea formării unui guvern cu PDL: 'Nu vreau o guvernare nici cu Traian Băsescu, nici cu PDL, sau o guvernare care ar însemna compromisuri'.

România are nevoie de un partid de stînga, 'pentru că şi în 2000 am demonstrat că putem scoate ţara din criză'.

Partidul Social Democrat este o alternativă viabilă la actuala guvernare, iar oamenii 'aşteaptă să le redăm speranţa. În 2009, noi am fost la guvernare şi nu la putere, iar acest lucru trebuie să ne fie învăţătură de minte. De aceea spun că ori cîştigăm alegerile şi facem un guvern social-democrat, ori stăm în opoziţie'.

Victor Ponta i-a îndemnat pe membrii PSD Suceava să se bată 'pentru principii, pentru un partid care ţine la principii, iar, de acum, la Suceava, vreau să nu mai vorbim de fluturi, ci de lăcuste, pentru că nici seceta, nici lăcustele nu au făcut atîta rău, cît a făcut Gheorghe Flutur în Ministerul Agriculturii'. Biroul de Presă al PSD (Biroul de Presă PSD)

23:23
sambata, 15 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere