Ponta şi Dragnea, prezenţi la alegerile PSD Suceava

Sîmbătă, 15 mai, este data stabilită pentru conferinţa judeţeană de alegeri.

poza
Ponta şi Dragnea, prezenţi la alegerile PSD Suceava

Alegerile pentru conducerea filialei sucevena a Partidului Social Democrat vor fi onorate de prezenţa preşedintelui Victor Ponta şi a secretarului general Victor Dragnea.

La funcţia de preşedinte şi-au anunţat oficial candidatura deputaţii Eugen Bejinariu şi Cătălin Nechifor, dar, aşa cum a comunicat actualul preşedinte al filialei, Gavril Mârza, statutul nu prevede un termen limită pentru depunerea candidaturii. "Dacă cineva va vrea, poate să îşi depună candidatura chiar şi în ziua alegerilor." Funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene este vînată de doi candidaţi, Virginel Iordache şi Ovidiu Milici.

Spre deosebire de Eugen Bejenariu, care a considerat ca nu are nevoie de campanie in interiorul partidului, Cătălin Nechifor si-a lansat oferta sa electorala intitulată DIN NOU PRIMII. Domnul Nechifor are în vedere cîteva acţiuni strategice pentru urmatoarea perioada de doi ani, avind ca obiective principale detronarea PD-L din funcţia de primă forţă politică la nivel de judeţ şi cîştigarea cît mai multor primării la alegerile din 2012.



13:02
vineri, 14 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere