Nechifor va cumpăra cu prioritate produsele româneşti

Cătălin Nechifor consideră că un mod esenţial de a stimula producătorul român este acela de a cumpăra produsele sale. Astfel, dînsul doreşte să creeze un model în această privinţă, considerînd că el şi familia sa vor cumpăra cu prioritate alimentele cu marca "PRODUS ÎN ROMÂNIA."

poza
Nechifor va cumpăra cu prioritate produsele româneşti
În urma discuţiilor de la Madrid a comisiilor de buget-finanţe unde Cătălin Nechifor a fost prezent ca reprezentant al Guvernului, se discuta doar la nivel de proiect despre faptul că România trebuie să intre adînd la reducerea de costuri publice sau creşterea impozitelor. Soluţia pregătită atunci era de creştere a TVA-ului şi majorare a impozitului pe venit.

Acest lucru s-a confirmat acum indirect de către FMI. Chiar dacă Traian Băsescu şi-a asumat reducerea de pensii şi salarii, chiar dacă se discută despre tăiere de alocaţii pentru copii şi foarte multe tipuri de asistenţă socială, Nechifor prezice o creştere şi a TVA-ului, pe lîngă cota unică iar acestea nu vor face decît să scadă puterea de cumpărare şi a consumului, ceea ce nu duce la ieşirea din criză.

Nechifor consideră că România va ieşi din criză singură, prin puterea solidarităţii, exprimîndu-şi opţiunea ca el să cumpere cu prioritate produse româneşti pentru a stimula într-adevăr producătorul din România. Astfel, dînsul doreşte ca acest model să fie urmat şi de alţii.

15:23
duminica, 23 mai 2010

Taguri

Catalin Nechifor, PSD, economie, produse romanesti

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere