Lucian Harsovschi se declara multumim de proiectul care prevede montarea punctelor de colectare

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harsovschi a anuntat ca este foarte multumit de proiectul privind colectarea deseurilor municipale, subliniind ca acesta este finalizat, cu cinci luni inainte de termen.

poza
Lucian Harsovschi se declara multumim de proiectul care prevede montarea punctelor de colectare
"În 2018 am semnat contractul pentru colectarea deșeurilor municipale, prin care ne-am luat angajamentul de a implementa în Suceava un sistem modern de colectare selectivă.
Un proiect amplu și ambițios, care astăzi, cu aproximativ 5 luni înainte de termen, este finalizat. Pentru ca toți sucevenii să poată beneficia de noul sistem de colectare selectivă, 200 de amplasamente îngropate și semiîngropate au fost distribuite în toate cartierele orașului.
De-a lungul timpului, pentru a-i putea îndruma pe suceveni cu privire la modul de colectare selectivă, au fost realizate diverse acțiuni ce au implicat: distribuirea de pliante în cutiile poștale, lipirea afișelor informative în scările de bloc și campanii de informare în teren, la amplasamente, efectuate de către inspectorii de specialitate. De asemenea, în scopul prevenirii și combaterii unor evenimente nedorite, precum acte de vandalism sau depozitarea neconformă a deșeurilor, primăria va monta 37 de camere de supraveghere în 29 de locații. Succesul întregului proiect de modernizare a colectării selective a deșeurilor depinde nu doar de administrație, ci și de suceveni, prin modul în care selectează deșeurile din casă, prin menținerea amplasamentelor curate și prin depunerea corespunzătoare a deșeurilor.Cu responsabilitate putem menține orașul curat!" a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi.

09:11
vineri, 17 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere