Tânără de 19 ani, violată de trei vicoveni

C. Ileana (19 ani) a sesizat poliţiştii din Vicovu de Sus, reclamând că a fost victima unui viol. Tânăra se află internată la Spitalul Judeţean Suceava.

O fată de 19 ani a reclamant poliţiştilor din Vicovu de Sus despre faptul că în noaptea de 13 spre 14 februarie, a fost victima unui viol. Fata le-a povestit poliţiştilor că duminică seara, împreună cu prietena sa P. Andreea de 19 ani din comuna Straja, au plecat din localitatea Straja cu un autoturism condus de M. Constantin de 21 ani din municipiul Rădăuţi, pe care l-au sunat anterior pentru a le transporta până la un club din oraşul Vicovu de Sus.

Când a ajuns în Vicovu de Sus, şoferul a intrat pe o stradă la locuinţa sa, unde ajutat şi de C. Vasile de 20 ani, M. Costică de 24 ani şi G. Dumitru de 20 ani, le-au forţat pe fete să intre în imobil, după care au închis uşa de acces în locuinţă.

La intrarea în locuinţă, M. Constantin i-a luat telefonul lui C. Ileana, iar cele două fete au fost obligate să consume băuturi alcoolice, dar acestea au refuzat, aruncând băutura. În locuinţă se mai afla şi C. Vasile de 27 ani localnic care, la un moment dat împreună cu P. Andreea au plecat la domiciliul acestuia, unde au stat o perioadă după care P. Andreea a plecat la domiciliul ei.

După plecarea celor doi, M. Constantin a lovit-o pe C. Ileana cu palmele şi cu pumnii în zona feţei, a ameninţat-o cu acte de violenţă, după care a obligat-o prin forţă să întreţină relaţii sexuale cu el. Tânăra a fost forţată să întreţină relaţii sexuale şi cu C. Vasile şi M. Costică. G. Dumitru a încercat şi el să o violeze, însă a fost împiedicat de M. Constantin. P. Andreea a declarat faptul că M. Constantin şi G. Dumitru au încercat să o violeze, însă fără ca fapta să se consume.

Victima a fost transportată la Serviciul de medicină legală Suceava unde a fost diagnosticată cu : echimoze şi escoriaţii ce pot data din 13.02.2011, necesitând pentru vindecare 2-4 zile îngrijiri medicale. Aceasta prezintă deflorare recentă ce poate data din 13.02.2011, ocazie cu care s-a putut produce şi echimoza paralabială stângă, susţin surse medicale.

Cei trei tineri s-au ales cu dosar penal pentru viol, lipsire de libertate şi tâlhărie, unul dintre ei fiind dispărut de la domiciliu. Ceilalţi se află în arestul poliţiei pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

13:34
miercuri, 16 februarie 2011

Taguri

IPJ, din judet, viol

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere