13 amenzi de peste 10.000 de lei și 390 de zile de suspendare a permisului auto pentru un tânăr din Bilca ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Polițiștii suceveni au aplicat 13 amenzi și suspendarea pentru 390 de zile a dreptului de conducere pentru un tânăr de 20 de ani din Bilca.

poza
13 amenzi de peste 10.000 de lei și 390 de zile de suspendare a permisului auto pentru un tânăr din Bilca ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Astfel, vineri după amiaza, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire autovehiculului marca IVECO, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe str. Grigore Alexandru Ghica din direcția Siret către Suceava.

Întrucât șoferul nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, DN2 dinspre Suceava spre Siret și pe varianta de ocolire a Sucevei unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Șoferul, un tânăr de de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizt și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava.În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20.03.2018.

De asemenea, în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10.715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.



13:45
sambata, 24 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere