Răfuială într-o discotecă din Slatina

Scene parcă rupte dintr-un film au avut loc ieri la Slatina. După ce nişte tineri s-au aprins în discuţii şi pumni în discotecă, conflictul nu s-a stins nici măcar la postul de poliţie.

poza
Răfuială într-o discotecă din Slatina | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Liniştea satului Slatina a fost tulburată ieri de o serie de scandaluri care au avut la discotecă. În jurul orei 18.00, agenţii Postului de Poliţie Slatina au fost sesizaţi de M. Ciprian de 28 ani care le-a relatat că în timp ce se afla la discoteca din centrul satului, a fost ameninţat cu acte de violenţă de D. Dănuţ de 22 ani.

Cercetările arată că D. Dănuţ şi A. Constantin de 21 ani, ambii sub influenţa băuturilor alcoolice, l-au acostat în discotecă pe M. Ciprian şi lovit cu pumnii. Agresorii i-au lovit şi pe alţi doi localnici, P. Dorin de 34 ani şi N. Mariana de 34 ani.

Conflictul nu s-a stins uşor odată cu sosirea agenţilor de poliţie. În timp ce femeia vătămată dădea declaraţii la poliţie, agresorii şi-au făcut şi ei apariţia, cu mai mult chef de scandal. A fost necesară intervenţia şefului de post care a aplanat scandalul, agresorii părăsind zona postului de poliţie.

Apele tot nu s-au liniştit, chiar şi după a doua intervenţie. În timp ce poliţiştii stabileau activitatea infracţională şi identificau suspecţilor, la ora 20.22, D. Dănuţ, unul dintre agresori, a sesizat faptul că a fost lovit cu bâte de D. Vasile de 31 ani, D. Cătălin de 36 ani şi A. Constantin, în incinta unui magazin de pe raza satului Slatina.

D. Dănuţ a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni cu ambulanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fără ca acesta să rămână internat, stabilindu-i-se diagnosticul „plăgi contuze parietale stânga, cot stâng şi auricular drept”.

Pentru a-i linişti, poliţiştii din Slatina le-au întocmit dosar penal suspecţilor D. Dănuţ, A. Constantin, D. Cătălin şi D. Vasile pentru lovire, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.

12:00
luni, 28 februarie 2011

Taguri

IPJ, Slatina, din judet, discoteca, scandal

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere