Copiii din Dorneşti au beneficiat de rechizite din partea UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank a derulat o campanie de strîngere de fonduri în rîndul angajaţilor pentru persoanele afectate de inundaţiile din lunile iunie – iulie din Moldova.

Suma donată de angajaţi a fost utilizată pentru a achiziţiona rechizite celor 300 de copii din satele din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, care merg la şcoală în această toamnă. În judeţul Suceava s-au făcut donaţii în comuna Dorneşti.

De asemenea, reprezentanţi ai UniCredit Ţiriac Bank au fost prezenţi la deschiderea anului şcolar unde au vorbit despre motivaţia lor, ca oameni, de a-i ajuta pe copii.

„Ideea de a oferi o formă de sprijin pentru cei afectaţi de inundaţii ne-a venit urmărind imaginile tulburătoare transmise, de multe ori în direct, de către posturile de televiziune, ştirile din mass media”, a declarat Ciprian Mazilu, Director Grupul Comerial Retail Est, unul dintre iniţiatorii acestei acţiuni.

„Avînd în vedere că, în majoritatea judeţelor, autorităţile locale au venit în sprijinul locuitorilor din zonele afectate cu alimente, apă, îmbrăcăminte, noi ne-am gîndit să utilizăm aceşti bani pentru cei care, pe 13 septembrie, au mers pentru prima dată la şcoală. Prima zi de şcoala este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unui copil, de aceea dorim să oferim rechizite pentru un an de zile copiilor ai căror părinţi nu au acum posibilităţile materiale pentru a cumpăra cele necesare.”

15:55
joi, 16 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere