Au furat bijuterii, telefoane şi bani de 22.000 lei

Hoţii au dat lovitura chiar înainte de Anul Nou. Aceştia au intrat în locuinţa unei sucevence prin escaladarea unui geam de la bucătărie de unde au furat bunuri în valoare de 22.000 lei.

O suceveancă a sesizat Poliţia despre un furt care a avut loc joi, între orele 10.30 şi 16.30. Hoţii au pătruns în locuinţă prin escaladarea unui geam din lemn al bucătăriei cu vedere către partea din spate a locuinţei. Femeia le-a comunicat poliţiştilor că din interior, atât la parterul clădirii cât şi la etaj nu au fost semnalate urme de răvăşire.

De la parterul locuinţei, hoţii au furat două telefoane mobile ce se aflau în bucătărie. Din dormitor, aceştia au sustras un modem USB de internet precum şi mai multe bijuterii din aur în greutate de circa 30 grame, bijuterii din argint de circa 20 grame, toate sub formă de inele, brăţări, lănţişoare şi cercei cu modele comune. De la etajul locuinţei, respectiv dintr-un dulap, hoţii au dat peste averea femeii: 1.200 euro şi 4.900 dolari SUA.

Prejudiciul declarat de către partea vătămată ajunge la aproximativ 22.000 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

11:01
vineri, 31 decembrie 2010

Taguri

IPJ, bani, bijuterii, din oras, furt, telefoane

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere