A fugit, lăsând în urmă o maşină plină cu ţigări

Un autoturism de lux, plin cu 6.000 de pachete de ţigări, a fost părăsit de un şofer care a vrut să scape de Poliţia de Frontieră.

poza
A fugit, lăsând în urmă o maşină plină cu ţigări

Autoturismului a fost depistat miercuri, pe raza localităţii Bilca, de către poliţiştii de frontieră, aceştia deţinând informaţii că transporta o cantitate impresionantă de ţigări.

Şoferul autoturismului nu a ţinut cont de semnalul regulamentar de oprire efectuat de poliţiştii de frontieră, mărind viteza şi intrând pe un drum lăturalnic.

Din cauza vitezei excesive, autoturismul a derapat şi a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu un copac. La sosirea echipajului poliţiei de frontieră la locul impactului, şoferul fugise, iar în interiorul autoturismului au fost găsite 12 colete cu aproximativ 6.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 35.000 de lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava.

În prezent, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări în vederea identificării şi depistării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor ce se impun.

16:30
joi, 04 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere