Atmosfera de Crăciun s-a instalat în Iulius Mall Suceava. Bucură-te de shopping într-un peisaj de basm!

Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului! A fost un an atipic, care ne-a răpit destul de multe bucurii, dar nu vom lăsa farmecul sărbătorilor de iarnă să dispară! Vino la Iulius Mall Suceava să ne bucurăm împreună de luminițe, decorațiuni de poveste și de o atmosferă cum de mult nu am avut!

poza
Atmosfera de Crăciun s-a instalat în Iulius Mall Suceava. Bucură-te de shopping într-un peisaj de basm!


Globurile au fost atent așezate, luminițele sclipesc necontenit, brazii au fost ornați, doar cadourile mai trebuie împachetate, iar Crăciunul poate să vină. Iulius Mall Suceava te așteaptă cu un decor desprins din basme încă de la intrare, unde te întâmpină un brad împodobit cu fulgi de zăpadă, fundițe și luminițe sclipitoare.



Întregul mall este împodobit cu decorațiuni strălucitoare, globuri în diferite culori și modele, dar și cu fragmente de basm. Un alt brad, ornat cu personaje și scenete fantastice, nelipsitele luminițe și fundițe colorate, tronează în zona Bershka. Totodată, cu ajutorul unor figurine de dimensiuni mari, a fost creat un cadru special, care ne reamintește ceea ce sărbătorim de Crăciun. După ce termini sesiunea foto cu decorațiunile, treci prin magazine și vezi ce surprize ți-au pregătit spiridușii! Bucură-te de o sesiune de shopping într-o atmosferă magică și oferă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri!



Nu am uitat nici de cel mai simpatic bătrânel. Iulius îl ajută anul acesta pe Moș Crăciun să vorbească cu toți copiii. Stay close și fii printre primii care află vești de la Moșul!



Bucură-te de magia Crăciunului în Iulius Mall Suceava!

11:11
joi, 03 decembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Peste 10.300 de suceveni au fost vaccinați împotriva COVID-19
  • În județul Suceava sunt în evoluție 1.460 de cazuri de Covid-19
  • Două femei au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat pe câmp
  • Rata de infectare în municipiul Suceava apropie de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere