Primaria Suceava aloca 500 milioane de lei vechi pentru achizitionarea mastilor de unica folosinta

Miercuri, 4 noiembrie va avea loc la Primaria Municipiului Suceava un comandament al situatiilor de urgenta pe tema gripei AH1N1, unde vor participa membrii Comitetului Situatiilor de Urgenta de la nivel municipal, sefi de institutii, reprezentanti ai DSP, reprezentanti ai Politiei, Jandarmi dar si cei 12 medici coordonatori ai unitatilor de invatamant preuniversitar din Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu a mentionat ca se vor stabili masurile de preventie, in incercarea de a limita si controla problemele deosebite care o sa apara si totodata cu acest prilej, Primaria Suceava va aloca suma de 500 milioane lei vechi pentru achizitionarea a 25000 de masti de unica folosinta, drept rezerva pentru invatamantul prescolar sucevean.

 

Edilul sef a declarat ca este necesar acest lucru deoarece in Suceava sunt circa 21966 de copii prescloari si elevi in invatamantul preuniversitar.

 

Lungu a completat spunand ca de activitatea medicala din invatamantul sucevean se ocupa 64 de medici, dintre care 12 sunt medici coordonatori.



12:45
miercuri, 04 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere