Spectacol umanitar pentru familia Gavril

             Banii strânși vor ajunge la ceilalți doi copii ai preotului Gavril care au supraviețuit accidentului, băiețelul în vârstă de trei ani și fetița de opt ani, care acum locuiesc cu mătușa lor.

             Primăria și Scoala Gimnazială “Ion Lovinescu” din Rădășeni vor organiza pe data de 21 noiembrie un spectacol caritabil pentru a-i ajuta pe supraviețuitorii teribilului accident de pe data de 14 octombrie, de la Cornu Luncii. Inițiativa le aparține cadrelor didactice de la această unitate de învățământ, unde Anastasia Gavril a fost elevă. Spectacolul “Fetița cu Chibrituri” în memoria Anastasiei Gavril va începe la orele 12.30, la Căminul Cultural din localitate.

          Organizatorii nu au fixat un preț pentru bilete, menționând că fiecare va da atât cât își va permite, iar banii strânși vor ajunge la Maria Gavril, soția preotului decedat. Reamintim că în acel teribil accident de pe 14 octombrie, femeia și-a pierdut soțul, două fiice, cumnata șI cumnatul. Cei doi copii care au scăpat cu viață, un băiețel în vârstă de trei ani și o fetiță în vârstă de opt ani, locuiesc acum cu o mătușă și așteaptă ca mama lor să se întoarcă acasă. Medicii care o îngrijesc pe femeia în vârstă de 35 de ani au povestit că starea pacientei s-a îmbunătățit foarte mult în ultima perioadă și probabil  curând aceasta va părăsi spitalul.



05:27
joi, 09 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere