USL: Ce este Flutur? Politician, purtător de cuvânt sau procuror?

Reprezentanţii suceveni ai PSD şi PNL au atacat un subiect similar joi, în conferinţele de presă: poziţiile pe care le ocupă Gheorghe Flutur.

Joi, şeful liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a declarat că „Gheorghe Flutur face mai mult politică decât administraţie. Flutur stă mai mult pe la Bucureşti de unde vine cu cipuri plantate de Traian Băsescu şi lansează minuni. Gheorghe Flutur ar trebui să muncească pentru suceveni”.

Şi social-democraţii au atacat această problemă, anunţând că pe lângă poziţia de preşedinte al CJ Suceava, Flutur îşi mai adaugă în palmares două funcţii care încep cu aceeaşi literă: purtător de cuvânt la sediul central PDL şi procuror.

„Flutur trebuie să lămurească ce este: preşedinte de consiliu judeţean, purtător de cuvânt la Bucureşti sau procuror?” a spus Cătălin Nechifor. Liderul social-democraţilor îl acuză pe Gheorghe Flutur că se deroghează de responsabilităţile administrative de mai bine de 2 ani de zile.

„Flutur este un produs politic, începe să facă derapaje. Să se ocupe de Consiliul Judeţean sau să devină un ţuluş al justiţiei”, a spus Nechifor.

Funcţia de „procuror” pe care Gheorghe Flutur o arborează vine în contextul cercetărilor care se fac în cazul vamei Siret, în mod indirect Flutur sugerând că PSD face afaceri cu mărfuri.

14:45
joi, 10 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere