Ioan Stan:"Flutur nu este un președinte de Consiliu Județean pentru toți locuitorii acestui județ, ci numai pentru cei care îl votează"

Va transmitem un comunicat de presa din partea senatorului PSD Suceava, Ioan Stan:

poza
Ioan Stan:"Flutur nu este un președinte de Consiliu Județean pentru toți locuitorii acestui județ, ci numai pentru cei care îl votează"

Dnul Flutur și-a arătat adevărata față după felul în care a împărțit banii pentru situațiile de extremă dificultate din domeniul sănătății. Astfel, absolut toate municipiile și orașele cu primari liberali în frunte au primit sprijin financiar în acest sens, în timp ce Fălticeniul, cu primar PSD-ist, a fost ignorat deși și această unitate administrativă se confruntă cu probleme similare în contextul epidemiei de Coronavirus.
Nu este prima oară când municipiul Fălticeni nu are parte de sprijin din partea Consiliului Județean Suceava, dar este printre primele dăți când municipiul Rădăuți are parte de atenția instituției conduse de Gheorghe Flutur. Acest lucru s-a datorat în mod evident faptului că actualul edil este PNL-ist. Cât timp Rădăuțiul a fost condus de primar PSD, bineînțeles că a fost ignorat.
Din ce cauză nu s-au alocat fonduri și pentru Fălticeni? Nu i-a plăcut dnului Flutur rezultatul obținut la alegeri? Culoarea politică a edilului? În concepția domniei sale, cei care nu-s cu el sunt împotriva lui?
Din păcate așa înțelege dnul Flutur să conducă județul: numai pentru ai săi. Prin ceea ce a făcut a demonstrat că nu este un președinte de Consiliu Județean pentru toți locuitorii acestui județ, ci numai pentru cei care îl votează.
Este o dovadă de imaturitate politică și iresponsabilitate umană să lași fără finanțare în domeniul sănătății localitățile unde primarii sunt de altă culoare politică. Actualul context epidemiologic nu lasă loc de jocuri politice, ci ne îndeamnă pe toți la solidaritate și o împărțire echitabilă a resurselor în domeniul sănătății și nu numai.


Senator, Ioan Stan



11:16
joi, 29 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere