UNPR va candida pentru şefia Consiliului Judeţean

Cătălina Vartic, preşedintele UNPR Suceava, a declarat că partidul pe care îl conduce va avea proprii candidaţi pentru alegerile de la nivel local şi chiar judeţean.

poza
UNPR va candida pentru şefia Consiliului Judeţean | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

UNPR Suceava şi-a anunţat dorinţa de a propune candidaţi pentru toate posturile de conducere la nivel local şi judeţean, anunţul fiind realizat de şefa filialei sucevene, Cătălina Vartic. Potrivit acesteia, lista cu potenţialii candidaţi din partea UNPR va fi făcută publică în decursul anului 2011.

„UNPR se vrea a fi o cale de echilibru atât pentru sucevenii care nu pot ţine pasul cu inaugurările lui Gheorghe Flutur, cât şi pentru cei care nu vor să se îmbete cu apă rece ca PSD”, a declarat şefa UNPR Suceava.

„Avem peste 1.500 de membri şi organizaţii în 75% din localităţile judeţului”. Anul acesta, UNPR s-a axat mai mult pe dialogul cu sucevenii, aşteptând din partea cetăţenilor propuneri, discuţii, nemulţumiri: „Suntem dispuşi să vorbim cu fiecare, să-i ajutăm. Nu avem puterea de a schimba ceva, dar putem să facem propuneri”, a concluzionat Cătălina Vartic.

17:11
miercuri, 15 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere