Start pentru “Actiunea Antonescu”

Pesedintele interimar al PNL Suceava, Vasile Mocanu a declarat, luni, 26 octombrie ca s-a dat startul pentru “Actiunea Antonescu”, actiune ce consta in strangerea de fonduri pentru sustinerea campaniei electorale a lui Crin Antonescu la prezidentiale.

poza
Start pentru “Actiunea Antonescu”

Fondurile vor fi adunate prin SMS, acestea putand fi trimise la doua numere de telefon: 2746 sau 2741, astfel incat  prin expedierea lor, sustinatorii lui Crin Antonescu au ocazia sa contribuie cu 1-5 euro la campanie.

 

Mocanu a precizat ca cei care vor trimite SMS-uri si vor contribui la aceasta actiune, vor primi in schimb, un mesaj cu o imagine de fundal cu Crin Antonescu si un ton de apel cu imnul PNL.

 

S-a hotarat o astfel de campanie, tocmai datorita faptului ca “domnul Basescu indeamna romanii sa mearga la referendum, fara insa a spune ca de fapt milioanele de lei cheltuite din banul public, bani de-ai nostri, ai tuturor pentru organizarea lui se duc si sustin campania electorala a domniei sale.

 

Nu spune ca aceeasi campanie este sustinuta financiar din comisioanele lucrarilor date in conditii obscure catre clientela politica din fiecare judet”, a mentionat Mocanu.



16:14
luni, 26 octombrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere