Sediul UDMR Suceava, prea mic pentru un partid la guvernare

Filiala judeţeană a UDMR Suceava i-a solicitat primarului Ion Lungu o extindere a sediului de partid care, în prezent, este de doar 8 metri pătraţi.

poza
Sediul UDMR Suceava, prea mic pentru un partid la guvernare | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Conducerea filialei judeţene a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) i-a înaintat primarului Ion Lungu o cerere prin care solicită o extindere a sediului din strada Petru Rareş Nr. 7, considerând că nu este normal ca filiala unui partid de guvernare să deţină doar 8 metri pătraţi. Dr. Adriana-Klara Hapenciuc, preşedinte UDMR Suceava,  a declarat că nu este prima solicitare de acest gen pe care a înaintat-o Primăriei.

„În spiritul bunelor raporturi din cadrul Coaliţiei de Guvernare din care şi organizaţia noastră face parte, revenim cu rugămintea de a ne sprijini în obţinerea unui spaţiu corespunzător pentru desfăşurarea activităţii noastre. Cei 8 (opt!) metri pătraţi de care „dispunem” în prezent sun insuficienţi pentru orice fel de activitate, cu atât mai puţin ca sediu al unei organizaţii al cărei statut este de partid la guvernare”, se arată în scrisoarea adresată edilului şef Ion Lungu din partea conducerii UDMR Suceava.

Dr. Adriana-Klara Hapenciuc a mai menţionat că de multe ori „suntem obligaţi să apelăm la vecinii de palier să ne găzduiască”.

20:21
duminica, 23 ianuarie 2011

Taguri

Ion Lungu, Klara Hapenciuc, Primaria Suceava, UDMR, sediu, sediu

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere