Sa votam cu incredere!

Inca inaintea primul tur de scrutin, Asociatia Pensionarilor, "Bucovina 2000" a luat nota cu satisfactie de conturarea noii majoritati parlamentare, angajandu-se public sa sustina o eventuala alianta PSD+PC, PNL si UDMR (a se vedea presa din 13.11.2009).

Acum, cand votul majoritar (70%) anti-Basescu si alianta impotriva tendintelor autoritariste ale acestuia au devenit o realitate, Asociatia Pensinarilor  "Bucovina 2000", a decis sa-l sustina in al doilea tur de scrutin pe candidatul Mircea Geoana, care si-a propus un program economic si social pe termen scurt si mediu, astfel incat sa scoata tara din criza si sa restabileasca ordinea de drept, precum si respectarea Constitutiei si a legilor statului.

Consideram ca iminenta nominalizare pentru functia de Premier a domnului Klaus Johannis constituie o garantie a faptului ca sloganul lipsit de suport al viitorului fost Presedinte Traian Basescu, "Sa traiti bine " va fi pus imediat in practica.

Tripleta Mircea Geoana, Klaus Johannis si Crin Antonescu, oameni tineri, cu o moralitate impecabila, profesionisti recunoscuti, sunt garantia viitorului copiilor nostri.

Stimati pensionari, este momentul sa demonstram ca cei de varsta a treia pot da dovada in aceste momente grele, de maturitate politica. Pentru binele nostru si al urmasilor nostri, este necesar sa ne prezentam masiv la vot si sa-l impunem ca viitor carmuitor al destinelor Romaniei pe domnul Mircea Geoana, candidatul aliantei PSD+PC, PNL si UDMR.

Este momentul ca Romania sa parcurga pasii spre viitor cu un presedinte european, Mircea Geoana.

Dumnezeu sa ne ajute!
 

24.11.2009                     
Comitetul Asociatiei Pensionarilor "Bucovina 2000"  

13:30
duminica, 29 noiembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere