PSD: Sucevenii plătesc cel mai scump gunoi din ţară

Virginel Iordache a declarat că, de la fanarioţi încoace, taxa de salubritate este cea mai perversă taxă care s-a instituit vreodată într-un municipiu.

poza
PSD: Sucevenii plătesc cel mai scump gunoi din ţară | (f) sandrinio.ro

"Creşterea taxei de salubritate înseamnă o nouă taxă pe spatele sucevenilor, iar dacă până acum gunoiul era transportat la preţuri mai mari decât transportul echipei naţionale la meciurile internaţionale, pot să vă spun că resturile menajere, gunoiul sucevean este cel mai scump gunoi din România", a declarat consilierul PSD Virginel Iordache.

Iordache a catalogat exemplul ales de primarul Ion Lungu, conform căruia într-o garsonieră ar putea să locuiască opt persoane este unul iluzoriu, virtual. Potrivit statisticilor de care dispune, Iordache a declarat că doar 0,1% din apartamente reprezintă asemenea cazuri.

Virginel Iordache a considerat ca inadmisibile declaraţiile lui Ion Lungu prin care acesta spune că fiscalitatea rămâne neschimbată, dar salubrizarea creşte în medie cu 25%. Consilierii PSD se vor opune proiectului de majorare a taxei de salubritate.

14:34
luni, 22 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere