Ludovic Orban dezminte că se va suspenda PND

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat la Suceava că Programul Național de Dezvoltare Locală nu va fi suspendat.Orban a spus că este adevărat că este în curs de rezolvare o problemă de suplimentare a bugetului pentru PNDL, în cadrul bugetului Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. „Este o problemă pe care o vom rezolva”, a precizat Orban.

poza
Ludovic Orban dezminte că se va suspenda PND

Premierul României, Ludovic Orban, a spus că Guvernul PNL își propune să lanseze și un PNDL 3, însă după finalizarea primelor două etape din acest program de dezvoltare locale.

„Suntem în pregătire pentru un Program Național de Dezvoltare Locală, dar acest program vrem să fie realizat după ce știm cu precizie ce tipuri de proiecte vor fi finanțate din bugetul UE 2021-2027 și prin Programul Național de Reziliență și Recuperare. În momentul în care vom ști foarte clar ce proiecte de investiții ale autorităților locale vor fi finanțate prin cele două surse venite de la bugetul Uniunii Europene, vom face complementar un PNDL 3. Dar repet, după ce se termină PNDL 1 și PNDL 2, sau măcar se apropie lucrările de final”, a explicat premierul României.


14:28
vineri, 23 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere