PSD: Singura consecvență a lui Flutur este inconsecvența

După ce Gheorghe Flutur a declarat public faptul că îl susține pe Emil Boc la șefia PD-L, iar în urma declarației sale, anume că este nevoie de consecvență, solidaritate și înnoiri, Ovidiu Milici dezbate acești trei „piloni” pe care se sprijină decizia lui Gheorghe Flutur de a-l susține pe Emil Boc.

poza
PSD: Singura consecvență a lui Flutur este inconsecvența
Ovidiul Milici spune că în loc de consecvență, Flutur a arătat opusul pe parcursul întregii sale vieți politice. „Singura consecvență a domnului Gheorghe Flutur de până acum a fost inconsecvența. A trădat colegi, a trădat prieteni, a trădat principii.”

Tot Flutur vorbește despre solidaritate, dar nu dă dovadă de ea prin faptul că nu-l mai susține pe Blaga și s-a întors să-l sprijine pe Boc, spune Ovidiu Milici.

Vicepreședintele social-democrat spune că domnul Gheorghe Flutur dorește înnoire, dar se contrazice singur prin faptul că înnoirea nu are cum să aibă loc cu Emil Boc, un personaj deja vechi în peisajul politicii românești.

„Gheorghe Flutur este un om politic duplicitar. A scăpat deja lucrurile de sub control, sub plan politic dar și pe plan administrativ,” declară Ovidiul Milici.

12:57
joi, 17 martie 2011

Taguri

Boc, Flutur, PSD

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere