PSD: Puterea portocalie este neputincioasă

„Se vede de la distanță că actuala putere este neputincioasă,” a declarat senatorul PSD, Gavril Mîrza. De ce? Iată argumentele aduse de senatorul pesdist:

În primul rând nemulțumiri de ordin social prin neplata salariilor, cozi interminabile cu bătrâni călcați în picioare, creștere de prețuri, greve și alte neajunsuri.

„Noi am devenit o țintă portocalie pe harta României cu greva profesorilor. Oamenii stau în stradă, copiii nu merg la școală, părinții sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă cu viitorul copiilor, iar puterea, neputincioasă, minte, dar minte cu nerușinare, și amână rezolvarea!” spune Gavril Mîrza la conferința de presă organizată astăzi de PSD Suceava.

Acesta mai spune că „acest neputincios de ministru, Daniel Funeriu”, lasă să se vadă de la distanță prin răspunsurile date că este în afara problemei și că tratează hotărârile judecătorești de parcă le-ar avea la îndemâna lui, și nu ar exista o Constituție.

Toate aceste neajunsuri, spune sentatorul Gavril Mîrza, arată din nou cât este de neputincioasă  puterea actuală și nepregătită să facă față problemelor țării.

12:40
joi, 24 martie 2011

Taguri

Funeriu, PSD, greva

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere