PSD: Noua gaşcă de fruntaşi PDL a reinventat modelul de plenară PCR la Suceava

Pesediştii suceveni consideră că odată cu alegerile în PDL Suceava de astăzi, acest partid s-a intabulat cu parandărătul ca simbol electoral al portocaliilor români de pretutindeni.

poza
PSD: Noua gaşcă de fruntaşi PDL a reinventat modelul de plenară PCR la Suceava | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Social-democraţii consideră că discursurile portocalii de duminică îi ajută ca injecţia la mort in condiţiile în care au abandonat agenda cetăteanului şi au înlocuit-o cu aservirea clientelei portocalii. Aglomeraţia portocalie de pe scena la şedinta de astăzi l-a facut pe un primar PDL să remarce "cum o sa încapem toţi din sală în funcţiile pe care le va da un scor electoral de 12%?"

"Dornic sa se reaşeze în noua structură de putere, primul secretar de la Suceava Gheorghe Flutur politicianul care are nevoie să nu fie întrebat cum a facut primul milion de dolari, omul care a primit averea prin intermediul cumnaţilor si care nu poate prezenta chitanţa pe cele două vile ale sale şi pe pavelele din curte, a invitat noua grupare de interese să îi fie alături la realegerea în cadrul plenarei PDL. Spre deosebire de gruparea BVB cu care s-au certat de la comisioane, proaspat anihilată din ordinul Cotrocenilor, noii fruntaşi au arătat la Suceava foamea pe care o au în materie de înfruptat din bani publici. Viitorul lor depinde de Traian Băsescu,care pare să spună de la 7% v-am luat la 7% vă las!, conducătorul lor mult iubit, cîrmaciul care doreşte să le asigure un nou împrumut de la FMI pentru a le satisface poftele politice si care le-a cerut în schimb sa pornească o nouă campanie de intoxicare a românilor, cărora li se spune că România este pe mîini bune şi că vor trăi bine din 2012" se arată în reacţia pesediştilor suceveni.

Ei reliefează în comunicatul lor că PDL se apropie din ce în ce mai mult de partidul unic, practică aceleaşi metode de intoxicare, manipulare şi intimidare. "Diferenţa este că PCR a reusit prin înfometarea poporului să plătească datoria externă, în timp ce PDL, tot prin înfometare a condus la dublarea datoriei externe în doar cîţiva ani" concluzionează reprezentanţii PSD Suceava.

16:38
duminica, 03 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere