PSD: Flutur s-a convertit la catolicism

După ce a primit binecuvântarea papală, Gheorghe Flutur a dat de gândit celor din jurul său în ceea ce privește câteva aspecte. Nu oricine obține oricum o asemenea binecuvântare. Să detaliem.

poza
PSD: Flutur s-a convertit la catolicism
În primul rând, pentru a obține binecuvântarea papală trebuie neapărat să fii membru al Bisericii Catolice. În doilea rând, binecuvântarea este dată cu ocazia unui eveniment special, cum ar fi ziua nunții, ziua de naștere, ziua botezului sau a unui alt eveniment important. În al treilea rând, binecuvântarea se plătește: prețurile variază între $25-$50.

PSD-ul are câteva întrebări, legitime de altfel, pentru domnul Flutur:

1. Dumneavoastră ați cumpărat binecuvântarea papală cu 50 de dolari, sau la reducere cu 25?
2. Dumneavoastră ați fost turist la Roma, sau ați cerut binecuvântarea papală prin e-mail?
3. Ați cerut binecuvântarea pentru ziua de naștere (ceea ce se pare că nu este cazul), pentru o nuntă (din nou, nu este cazul), sau pentru un alt eveniment important? Dacă este pentru un alt eveniment, atunci ne temem că acela ar putea fi semnarea protocolului coaliției de guvernare de săptămâna trecută - care poate însemna tot o nuntă.

Acel protocol nu a adus nimic bun românilor, prin urmare nu a fost normal ca domnul Flutur să-l cinstească într-un asemenea fel (hal). Și dacă Biserica Catolică nu acordă benedicția decât enoriașilor catolici, înseamnă că domnul Flutur a trecut, fără doar și poate, la catolicism.

12:40
luni, 07 martie 2011

Taguri

Gheorghe Flutur, PSD, binecuvantarea papala

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere