PSD: Flutur, al doilea Ceauşescu

Şeful PSD Suceava a criticat excesul de zel al preşedintelui Consiliului Judeţean care a declarat, într-un interviu, că la târgul "Produs în Bucovina" din Bucureşti au participat 500.000 de vizitatori.

poza
PSD: Flutur, al doilea Ceauşescu | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Mă tem că cifrele pe care le anunţă Gheorghe Flutur depăşesc cu mult ceea ce era în trecut pe vremea lui Ceauşescu, atunci când se anunţau producţii record la hectar şi care nu erau în nici un caz în conformitate cu realitatea. Cred că Gheorghe Flutur l-a depăşit pe Ceauşescu la ceea ce înseamnă manipulare şi schimbare a destinaţiei adevărului şi nu face altceva decît să aducă în prezent o imagine urîtă pentru care românii s-au sacrificat în '89 să scape de ea", a declarat social-democratul Cătălin Nechifor.

Cătălin Nechifor îl acuză pe Gheorghe Flutur de manipulare şi denaturare a adevărului, considerând că acest "nou Ceauşescu al României vine cu cifre halucinante şi anunţă cu mare tam-tam că proiectele pe care le pune în practică sunt validate de oameni, adună sute de mii de cetăţeni care vin să vadă marile realizări ale epocii de aur pedeliste şi care în conştiinţa publică a tuturor românilor nu există aproape deloc."

12:58
luni, 15 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere