PSD despre (ne)dezvoltarea Sucevei sub conducerea Flutur

Cătălin Nechifor a declarat într-o conferință de presă organizată de PSD Suceava, faptul că județul Suceva a avut loc mai degrabă de o „nedezvoltare” decât de o dezvoltare sub conducerea domnului Gheorghe Flutur.

poza
PSD despre (ne)dezvoltarea Sucevei sub conducerea Flutur
Președintele PSD Suceava vorbește despre trei puncte în care județul Suceava a stagnat sau a involuat:

1. Aeroportul de la Salcea, aflat sub administrație suceveană, care n-a obținut nici o finanțare cât timp Gheorghe Flutur a stat la putere. Cătălin NEchifor spune că „aeroportul din Salcea a fost și ar trebui să fie o preocupare constantă a administrației publice, pentru că este o poartă extrem de importantă de intrare și de ieșire din județ.”

2. Centrul economic Bucovina din Suceava, proiect inițiat și demarat de PSD când aceștia au fost la conducere, a fost scos de pe lista de priorități ale conducerii Consiliului Județean, în ciuda faptului că „are obligații, are obiective care trebuie realizate de către Consiliul Județean Suceava, indiferent cine este președinte și care partid deține majoritatea,” a declarat președintele PSD Suceava. Tot Cătălin Nechifor a declarat că la acest centru economic, de câțiva ani încoace nu mai este nici o activitate și nici o acțiune importantă în desfășurare acolo.

3. Proiectul „Utilități și Mediu la standarde europene” - acest proiect a fost gândit și gestionat în perioada 2002-2004, care deși a avut de la bun început garanții guvernamentale de stat, Flutur a făcut din totdeauna eforturi de a bloca acest proiect, chiar și înainte de a fi la conducerea Consiliului Județean, iar „acum a ajuns în situația în care trebuie să gestioneze acest proiect și practic, este incapabil să facă acest lucru,” a declarat liderul pesedist. Cătălin Nechifor spune acest lucru deoarece, oferind spre exemplu Rădăuțiul, acolo cel care era responsabil de acest proiect a reușit să-l ducă la bun sfârșit, obținând în medie o reducere a facturii finale la energia termică în fiecare locuință din localitate undeva în jurul a 40 de lei.

12:19
luni, 04 aprilie 2011

Taguri

Flutur, PSD, Suceava, aeroport

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere