PRM: Nu suntem slugarnici ai UE sau NATO

Astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată de PRM, președintele filialiei din Suceava, Gheorghe Acatrinei, a informat opinia publică asupra faptul că PRM condamnă categoric poziția pe care președintele Traian Băsescu a adoptat-o în ceea ce privește războiul din Libia.

Președintele PRM Suceava a spus că noi nu trebuia să ne băgăm în acest conflict deoarece nu avem nici o treabă în Libia. Ar fi trebuit să urmăm exemplul Germaniei sau Rusiei care au condamnat acțiunile coaliției în Libia. „Nu suntem slugarnici nici ai UE și nici a NATO,” a spus Acatrinei cu privirea implicării României în război.

Acest lucru, suține Gheorghe Acatrinei, dovedește încă o dată faptul că avem o conducere incompetentă și nepregătită să conducă politica externă a României, incapabilă să-și suțină poziția, și care nu stă la egalitate cu toate celelalte națiuni membre ale Alianței Nord Atlantică. Tot el a spus că este mai bine pentru președintele României să-și dea demisia acum, cât încă are timp s-o mai facă într-un mod onorabil.

12:23
miercuri, 23 martie 2011

Taguri

Libia, PRM, România, Traian Basescu, politica externa, razboi

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere