PNL: Reorganizarea propusă de putere este un proiect fantomă

Alexandru Băiașnu, președintele PNL Suceava a declarat că noua formă de organizare administrativ-teritorială propusă de actuala putere nu este nimic altceva decât un proiect fantomă cu tente pur politice și electorale.

Tot Băișanu a mai declarat faptul că „Reorganizarea administrativ-teritorială propusă de Traian Băsescu n-are nicio legătură nici cu principiile europene – descentralizare, subsidiaritate, transparență – nici cu eficiența în absorbția fondurilor și nici cu reducerea corupției sau birocrației. Este doar o manervă menită să bulverseze structurile administrative, să creeze haos în rândul populației și să distragă atenția de la adevăratele probleme: criza, sărăcia, faptul că oamenii aduși la disperare de actuala putere au ajuns să recurgă la gesturi extreme. Singura miză a reorganizării pentru Traian Băsescu este una politică”.

De asemenea, Alexandru Băișanu a spus că PNL Suceava cere convocarea unui referendum local în care oamenii să fie întrebați direct dacă vor desființarea actualelor județe.

14:28
joi, 16 iunie 2011

Taguri

PNL, Romania, administratie, reorganizare, teritoriu

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere