PNL: CJ şi Primăria au o dragoste fantastică pentru firmele din afara judeţului

Alexandru Băişanu a criticat opţiunile Consiliului Judeţean şi ale Primăriei Suceava de a oferi proiecte de investiţii din judeţ pe mâna unor firme din afară, declarând că „CJ şi Primăria Suceava au o dragoste fantastică pentru firmele din afara judeţului”.

Cel mai la îndemână caz propus de Băişanu a fost cel al afaceristului botoşănean Constantin Conţac, care a primit proiecte în valoare de 11 milioane de euro pentru reabilitarea câtorva străzi din municipiu.

„Conţac reuşeşte să câştige în dauna firmelor locale de profil”, a spus Alexandru Băişanu, subliniind că se ajunge inevitabil la distrugerea societăţii Drumuri şi Poduri S.A. „pentru că această societate nu mai câştigă licitaţi din dorinţa lui Gheorghe Flutur şi a lui Ion Lungu.”

Liderul liberalilor suceveni a declarat că profitul de pe urma acestor investiţii (3 milioane euro) va fi folosit pentru finanţarea campaniilor electorale PDL.

Băişanu a mai indicat câteva cazuri de favorizare a unor firme din afara judeţului: instalarea de camere video în municipiu de către o firmă din Bucureşti şi reabilitarea Curţii Domneşti de către o firmă spaniolă.

13:00
joi, 24 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere