Pesediştii acceptă cu conditii inspectarea drumurilor judeţene alături de Flutur

Gheorghe Flutur lansa la începutul săptămînii o invitaţie social-democraţilor să facă o vizită pe teren alături de el pentru a inspecta starea drumurilor din judeţ. Cătălin Nechifor a acceptat propunerea lui Gheorghe Flutur de a merge în teren dar cu cîteva condiţii.

poza
Pesediştii acceptă cu conditii inspectarea drumurilor judeţene alături de Flutur | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Ca primă condiţie, Nechifor a declarat că el va conduce microbuzul presei, dat fiind faptul că volanul în România este pe stînga, iar Flutur, ca un politician de dreapta cum se consideră el, va sta pe locul pasagerului din faţă.

Nechifor a încropit şi un traseu cu anumite puncte din judeţ pe care el consideră că trebuie vizitate: drumurile de la Stulpicani-Câmpulung Moldovenesc, Muşeniţa-Frătăuţi, Zvoriştea-Zamostea, Dorna Arini-Panaci, Fălticeni-Dolhasca, Fălticeni-Liteni prin comunele Hârtop şi Vultureşti.

O altă condiţie impusă de pesedistul Nechifor este că deputatul va fi cel care va achita carburanţii, dar îi lasă lui Gheorghe Flutur sarcina de a plăti reparaţiile la microbuz.

"Sunt convins că după acest periplu pe drumuri judeţene, acel microbuz va trebui să intre în reparaţii capitale. Toate drumurile pomenite sunt făcute terci. Nu se poate circula pe ele iar cetăţenii din localităţile vizate sunt obligaţi să plătească din salariile de mizerie reparaţiile de la maşini."

15:13
joi, 07 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere