PD-L: Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile securităţii unde i-a atras Dan Voiculescu

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PD-L) recomandă tinerilor din Partidul National Liberal să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste.

Aceștia declară următoarele printr-un comunicat de presă semnat de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi:

„Numai scăpând de faptele trecutului care au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevarat România.

Efortul generaţiei tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanţi ai trecutului comunist şi securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu şi informatorul securităţii ,,Felix” Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel.

Politica bunului simţ care se vrea a fi promovată de PNL nu poate include inconsecvenţa şi ipocrizia, şi reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final. Considerăm că utilizarea ,,balanţei” conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de faţă.

Prin urmare cerem tinerilor liberali, care mai cred în modernizarea României, să se rupă de trecutul comunisto-securist, unde au fost atraşi, de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal. Tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiştii aşa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL.”

14:17
vineri, 11 martie 2011

Taguri

Dan Voiculescu, PD-L, tineret

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere