PD-L Suceava: Era de aşteptat să pice moţiunea

EXCLUSIVITATE Deputatul PDL Sanda-Maria Ardeleanu şi senatorul Orest Onofrei au declarat pentru newsme.ro că era de aşteptat ca moţiunea să cadă.

poza
PD-L Suceava: Era de aşteptat să pice moţiunea | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Ne bucurăm că putem continua programul reformelor începute şi aştept ca mâine să fie asumată legea educaţiei", a declarat deputatul Sanda-Maria Ardeleanu. În cazul în care Legea Educaţiei nu este aprobată, ea este considerată a fi moţiune de cenzură. Deputatul sucevean consideră că, şi în acest caz, o moţiune nu mai are nicio şansă.

 

"Legea Educaţiei are o formă satisfăcătoare, conţinînd un set de principii care au fost pe larg dezbătute, atît în societatea civilă, cît şi în Camera Deputaţilor", declară Sanda-Maria Ardeleanu. Potrivit domniei sale, vor urma promulgarea legii precum şi realizarea legislaţiilor secundară şi terţiară, şi realizarea metodologiei de aplicare, astfel încât Legea Educaţiei să intre în vigoare începând din anul 2011.

 

Senatorul Orest Onofrei a menţionat că Premierul Emil Boc este conştient de situaţia grea a românilor şi de faptul că protestele sunt justificate. "Oferta opoziţiei nu rezolva problema statului, ba ar fi putut să o agraveze", consideră Orest Onofrei. El a declarat pentru newsme.ro că opoziţiei îi va trebui o perioadă lungă de reflecţie în care să îşi lingă rănile.Mai mult, Onofrei consideră că PSD nu va depune încă o moţiune de cenzură, deoarece ar fi penibil ca un partid să fie umilit de două ori într-o săptămînă.



18:17
miercuri, 27 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere