Oprescu îşi critică adversarii că nu vin la confruntări

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu şi-a criticat sâmbătă, la Suceava, contracandidaţii pentru faptul că aceştia ar evita confruntările electorale cu el.

"Văd că acum suntem în etapa în care se invită unul cu altul la confruntări. Am senzaţia mireselor care aşteaptă la biserică şi nu trebuie să se vadă una cu alta, cică poartă ghinion", a spus Oprescu, la o întâlnire cu alegătorii suceveni.



În context, primarul general al Capitalei şi-a reluat acuzaţiile la adresa institutelor de sondaje, care indică un tur doi de scrutin disputat de preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, şi candidatul social-democrat, Mircea Geoană, pentru a descuraja alegătorii de la a se prezenta la vot.



De asemenea, Oprescu a menţionat că, pentru a evita o fraudă electorală, a discutat cu reprezentanţii asociaţiei Pro Democraţia, pentru a trimite observatori la urne, candidatul independent aşteptându-se ca 12.000 de observatori să fie acreditaţi la secţiile de votare din partea acestei organizaţii.



Sorin Oprescu întreprinde un turneu electoral care cuprinde şi judeţul Suceava. În municipiul Suceava, candidatul a vizitat o policlinică privată şi bazarul din oraş. AGERPRES/(Claudiu Zamfir)



13:37
duminica, 15 noiembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere