Nechifor, propus candidat al PSD la şefia Consiliului Judeţean

Senatorul Gavril Mârza a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că filiala suceveană a Partidului Social Democrat a început o selecţie a candidaţilor pentru poziţiile care vor fi ocupate la viitoarele alegeri. PSD vrea o coagulare a tuturor forţelor democrate pentru înlăturarea PDL din administraţia suceveană.

poza
Nechifor, propus candidat al PSD la şefia Consiliului Judeţean | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Pentru funcţia de preşedinte [al Consiliului Judeţean] îşi va asuma răspunderea Cătălin Nechifor şi noi îl vom susţine cu toate forţele, pentru că este o soluţie de schimbare în bine a lucrurilor în acest judeţ", a declarat fostul şef al Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza.

Gavril Mîrza a spus că PSD are sprijinul majoritar al populaţiei judeţului, iar organizaţia se va mobiliza cu toate forţele pentru a scăpa populaţia "pacostea portocalie".


În cadrul conferinţei de presă, senatorul sucevean a mai vorbit despre faptul că la momentul potrivit va fi nevoie de o coagulare între toate forţele politice democratice din judeţ în vederea înlăturării PDL de la alegerile viitoare.

"Va trebui să avem o discuţie toate partidele politice de la nivelul judeţului asupra unui mod de acţiune care să ducă la înlăturarea PDL. Noi nu vom face nici o alianţă cu PDL. La momentul potrivit, vom discuta o coagulare a tuturor forţelor democratice din judeţul Suceava împotriva puterii-stat portocalii care se manifestă într-un mod totalitar mai crunt şi mai dur decât puterea comunistă. Vrem să preîntâmpinăm frauda majoră făcută la alegerile locale, judeţene şi naţionale", a concluzionat Gavril Mîrza.

12:14
joi, 09 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere