Nechifor: Băişanu nu a adus nici măcar un portbagaj de motocicletă ca ajutor

Cătălin Nechifor s-a arătat contrariat de declaraţiile lui Alexandru Băişanu în ce priveşte deturnarea ajutoarelor în scopuri politice.

"Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca noastră dar şi de cei care care au pierdut aproape totul în inundaţii. Am primit cu inima deschisă orice donaţie, fie că este vorba de o haină, fie că a fost vorba de o sticlă de apă" a declarat cel care a demarat operaţiunea COD ROŞU, mulţumindu-le tuturor românilor care au fost solidari alături de sucevenii care au pierdut foarte mult în inundaţii.

Preşedintele PSD Suceava se declară surprins de faptul că Alexandru Băişanu, în concediu la Nisipurile de Aur în perioada distribuirii ajutoarelor, vine şi dă sfaturi.

"Alexandru Băişanu nu a înţeles nimic în cele patru partide politice din care a făcut parte şi că are curajul să mai vorbească. Nu a adus nici măcar un portbagaj de motocicletă ca ajutor pentru sinistraţii suceveni şi vine acum ca să dea sfaturi" consideră Nechifor. El a mai subliniat că operaţiunea COD ROŞU nu a avut nici o implicare politică, chiar dacă a venit şi Victor Ponta cu cele 12 tiruri din diferite localităţi ale ţării.

El a dorit să îi transmită lui Alexandru Băişanu că fîntînile au fost colmatate indiferent de culoarea politică a primăriilor. "Am dat aceste ajutoare fără să ţinem cont de culoarea politică a primarilor. Nu ne interesează ce spune Orest Onofrei sau Alexandru Băişanu."

Nechifor a dorit să sublinieze faptul că acum este nevoie de  solidaritate şi nu comentarii politice.

14:42
joi, 15 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere