Mocanu: “Suceava va participa la schimbare”

Presedintele interimar al PNL Suceava, Vasile Mocanu, le multumeste miilor de cetateni care au participat la mitingul electoral din 13 noiembrie, organizat la Suceava, datorita vizitei candidatului PNL la prezidentiale, Crin Antonescu.

poza
Mocanu: “Suceava va participa la schimbare”

Mocanu a mentionat ca in urma acestui miting, s-a  observat diferenta dintre PD-L si PNL, precizand ca PD-L are un candidat ce a adus institutia prezidentiala pe cele mai joase trepte. Liberalul sucevean a adaugat ca, desi Suceava este vesnic supusa presiunilor portocalii, va participa la  schimbarea din  22 noiembrie.

 

Declaratia este data in urma intalnirilor si discutiilor pe care le-a avut  PNL cu cetatenii Sucevei, in special cu cei care locuiesc pe “Cuza Voda” I, II si III. Acestia i-au primit pe liberali deschis si sunt pentru schimbare, nu doar pentru promisiuni desarte.

 

Tot locuitorilor acestui cartier le-a fost prezentata scrisoarea trimisa de Crin Antonescu sucevenilor, in urma careia se poate face distinctia intre trei dintre candidatii la prezidentiale, fiind vorba de Mircea Geoana, Traian Basescu si Crin Antonescu.

 

Cu acest prilej, Mocanu ii roaga pe cetateni sa participe la vot pe 22 noiembrie, deoarece este un drept castigat acum 20 de ani si este dreptul nostru pentru a avea un viitor mai bun.



12:46
luni, 16 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere