Mîrza crede că PDL va fi divizat în formaţiuni politice

Mîrza consideră că, la viitoarele alegeri, PDL se va diviza în cel puţin trei formaţiuni politice. El crede că toţi cei au fost parteneri cu PDL au decedat sau au ajuns la lada istoriei.

Gavril Mîrza a declarat că, la viitoarele alegeri de pe scena politică românească, din PDL vor apărea cel puţin trei fracţiuni politice: se va reface PD, o aripă naţional-liberală, rămânând o parte dintre politicieni pe care nu îi ia nimeni în considerare. "De ăia e mai trist şi nu aş vrea să fie şi colegi de-ai noştri din Suceava printre ei".

Senatorul sucevean consideră că aproape toţi partenerii politici pe care i-a avut PDL au "păţit-o" pe rând, unii dintre ei au murit, alţii ajungând la lada istoriei. Dintre decedaţi el a amintit de CDR, iar printre cei trecuţi la lada istoriei, PNŢCD.

"Liberalii, săracii erau să treacă şi ei la lada istoriei ca urmare a colaborării cu PDL".

Gavril Mîrza consideră că următoarea victimă este UDMR. "Iată că [PDL] a reuşit să îi pună la punct şi pe udmr-işti cu nepăsare şi lipsă de respect, promiţându-le că vor rezolva problemele învăţământului în limba maghiară după cum doresc".

13:11
joi, 04 noiembrie 2010

Taguri

Gavril Marza, PD-L, formatiuni politice

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere