Milici: „Cadariu minte de ingheata apele”

„Declaratiile pe care le face vicepresedintele Consiliului Judetean, Daniel Cadariu, ma fac sa cred ca l-a prins gerul Bobotezei si minte de ingheata apele”.

Declaratia apartine vicepresedintelui PSD Suceava, Ovidiu Milici, care este nemultumit  de faptul ca actuala administratie judeteana se lauda cu proiectele care au apartinut social-democratilor si in consecinta le cere adversarilor politici sa prezinte care sunt proiectele concrete pe care le-au realizat in aproape un an si jumatate de conducere a Consiliului Judetean.

 

Milici a amintit ca proiectul Utilităţi şi Mediu, proiectul SAMTID, proiectul privind ecologizarea monumentelor istorice, precum şi reabilitarea vechilor coridoare de transport sau reabilitarea de unităţi şcolare afectate de inundaţii, sunt proiecte implementate de fosta conducere PSD a Consiliului Judetean. Valoarea totala a acestor proiecte este de 100 de milioane de euro.  

 

Vicepreşedintele social-democraţilor reclama faptul că actuala conducere a Consiliului Judeţean se laudă cu realizările altora si ii roaga pe acestia sa vina cu realizarile proprii.

 

Ovidiu Milici a încheia prin a-i reaminti lui Cadariu că prin afirmaţiile sale intră în cotradicţie cu apelul făcut de Flutur celor din administraţia locală şi judeţeană, de a se dezbrăca de haina politică.



15:04
vineri, 15 ianuarie 2010
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere