Iulian Cimpoeșu, candidat la Primăria Șcheia – primul nume propus de USR pentru alegerile locale de anul viitor

La sfârșitul acestei săptămâni, Adunarea generală a membrilor Filialei locale Șcheia a Uniunii Salvați România s-a întrunit pentru alegerea candidatului intern în competiția pentru Primăria Șcheia, din iunie 2020, rezultatul votului desemnându-l pe Iulian Cimpoeșu în această postură.

poza
Iulian Cimpoeșu, candidat la Primăria Șcheia – primul nume propus de USR pentru alegerile locale de anul viitor

În vârstă de 49 de ani, Iulian Cimpoeșu este expert în conservarea bunurilor de patrimoniu la Muzeul Bucovinei Suceava (din 1994), de anul viitor va fi licențiat și în Administrație publică și locuiește de 20 de ani în Sf. Ilie, numărându-se printre primii din numeroșii suceveni care au ales comuna Șcheia ca (nou) domiciliu.
Iulian Cimpoeșu a intrat pentru prima dată în politică în 2016, odată cu înființarea Uniunii Salvați România, în 2017 a fost ales vicepreședinte al organizației județene Suceava, iar din acest an este și președintele Filialei locale USR Șcheia.

Iulian Cimpoeșu este primul nume propus de USR Suceava pentru unul dintre UAT-urile județului, urmând ca în perioada următoare și celelalte filiale locale să-și aleagă, în mod absolut democratic, candidații la fotoliile de primar, dar și pe cei care vor completa listele pentru Consiliile locale sau pentru Consiliul județean.


18:30
duminica, 15 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere