Drumuri şi Poduri SA figurează pe antitepari.ro

Social-democratul Ovidiu Donţu a anunţat că Societatea Drumuri şi Poduri SA, administrată de Consiliul Judeţean Suceava, figurează în baza de date online Antiţepari.ro şi îi solicită explicaţii publice preşedintelui Gheorghe Flutur.

„Societatea Drumuri şi Poduri SA , unde singurul acţionar este Consiliul Judeţean se află pe site-ul antitepari.ro. În mod evident, acest lucru înseamnă că şi acţionarul unic are o vină cu prezenţa unei societăţi pe acest site”, a declarat Ovidiu Donţu.

PSD solicită explicaţii publice preşedintelui Gheorghe Flutur, considerând că o asemenea situaţii pune în pericol absorbţia fondurilor europene la nivel de judeţ şi credibilitatea CJ în faţa tuturor firmelor care au lucrări în acest judeţ.

Donţu a mai menţionat că societăţile comercial cu acţionar unic beneficiază de o prevedere legală prin care dizolvarea se face şi fără lichidare, fapt care evidenţiază că CJ ar putea să suporte datoriile neachitate al Drumuri şi Poduri. „Acest lucru ar putea transmite un semnal extrem de nepotrivit societăţilor care au contracte cu Consiliul Judeţean Suceava”, a concluzionat Ovidiu Donţu.

12:10
luni, 06 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere