Dragnea: Pedeliştii au arătat la Suceava cît de speriaţi sunt de suspendare

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, consideră că declaraţiile fruntaşilor PDL de la Suceava, care au părut a fi show-ul unei " brigăzi artistice", arată cît de speriaţi sunt pedelistii că preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat.

"Fac politică de precupeţe," a spus Liviu Dragnea, în emisiunea "Punctul de întîlnire", de la Antenă 3", despre declaraţiile făcute Emil Boc, Raluca Turcan, Elena Udrea, Gheorghe Flutur şi Emil Boc, duminică, la Suceava. Emil Boc a susţinut că 2013 va fi anul PDL, Raluca Turcan a spus că "suspendacii" din opoziţie par a fi alcoolici anonimi, iar Gheorghe Flutur i-a cerut premierului să le dea funie şi săpun pesedistilor să se sinucidă.
 
"A vorbi de alcoolici în PDL înseamnă a vorbi de funie în casa spînzuratului" a replicat Dragnea, subliniind că partidul aflat la guvernare ar trebui să vorbească despre măsurile pe care le ia în favoarea pensionarilor şi şomerilor. "Au o singură problemă, că am spus că dacă preşedintele promulgă Legea pensiilor vom începe procedurile de suspendare. Sunt foarte speriaţi", a spus Liviu Dragnea, apreciind că suspendarea are mai multe şanse de a trece decît moţiunea.
 
Secretarul general al PSD a spus că decapitările proaspete ale unor lideri care, buni răi, au ţinut acest partid, îi fac pe pedelisti să ia în calcul că e bine să scape de Băsescu. "Este e o reacţie dictată de foarte mare teamă," a explicat Liviu Dragnea, precizînd că nu suspendarea lui Traian Băsescu este obiectivul principal al PSD, ci elaborarea programului, depunerea moţiunii de cenzură şi doborîrea guvernului Boc, urmate de construirea unui guvern de criză cu PNL şi, speră el, şi cu UDMR şi minorităţile. "Discuţii care nu sunt publice relevă că în electoratul UDMR este o mare supărare. Sunt deranjaţi (UDMR -n.n.) de faptul că PDL-ul, care era militarizat, a devenit un partid debusolat, într-o mişcare browniană şi nu crede că o să fie bine în 2012", a arătat Dragnea. (Sursa: tv-net.ro)

23:25
luni, 04 octombrie 2010

Taguri

, Liviu Dragnea, PD-L, PSD

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere