Dan Acibotarita:"Liberalii sunt nepăsători când vine vorba de învățământul românesc"

Va transmitem, integral, un comunicat de presa ajuns la redactia noastra din partea presedintelui Partidului Verde, filiala judeteana Suceava, Dan Acibotarita :

poza
Dan Acibotarita:"Liberalii sunt nepăsători când vine vorba de învățământul românesc"


Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul guvern liberal condus de dl.Ludovic Orban este depășit la orice capitol legat de școală, mai ales cea online. Pe nimeni, din guvern, nu-l interesează de viitorul României, de copiii care se chinue să învețe în condiții grele, cu masca pe figură, de exemplu, Italia nu face așa ceva, masca fiind obligatorie doar în pauză și la intrarea-ieșierea din școală.
După cum se observă, dl.Prim-Ministru îi place enorm de mult să se laude. Se bate cu cărămida în piept ca aduce zeci de mii de tablete pentru elevii din România, dar școlile nu au o platformă stabilă după care copiii pot învăța. Aduci tabletele, le cumperi cu ochi dulci, în schimb nu le poți utiliza. Infrastructura online este varză, în schimb achiziționezi zeci de mii de tablete, chiar se grăbește, de parcă vrea să-l mulțumească pe cineva.
Păcat că liberalii sunt nepăsători când vine vorba de învățământul românesc, se vede că au o linie trasată de undeva de a lăsa în viitor un analfabetism ridicat, se vede că doresc să avem parte de o educație scăzută pentru a fi umiliți de toată Europa.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


07:01
duminica, 04 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere