Dan Acibotarita :" Se conturează iarăși o înțelegere între PNL-PSD pentru putere"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Acibotarita, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Dan Acibotarita :" Se conturează iarăși o înțelegere între PNL-PSD pentru putere"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că s-a cuibărit o frică de a pierde puterea în sânul PNL, iar pentru putere minii liberalii încearcă să ne îngrădească drepturile apelând, așa de suprafață, la o schemă intitulată Legea carantinei. Sub pretextul apărării sănătății ne vor restrânge din drepturile noastre, ducându-ne pe noi, românii, într-un ”țarc” amenajat de fricoși.
Bineînțeles ca o lege să treacă de Parlament ai nevoie de o majoritate. Și cine o deține? PSD. Deci se conturează iarăși o înțelegere între PNL-PSD pentru putere. Ba mai mult, dacă Legea carantinei trece așa cum a fost gândită de mini liberali, cele două partide, PNL și PSD, vor scăpa repede și de posibili contracandidați la alegerile locale. Îi bagi la izolare pe perioada înscrierilor, adică 2 săptămâni, și gata-i treaba. Lucrurile se leagă, iar drumul de la democrație la o dictatură este scurt și plin de proști.
Singurele soluții de a anula țărcuirea rămân: respingerea legii, demonstrațiile, (din nefericire românul nu are sângele sârbului de a lupta pentru drepturi) și UE.
Partidul Verde filiala județeană Suceava amintește actualilor conducători ai PNL și în special domnului Ludovic Orban, cum după 22 Decembrie 1989, românii își apărau libertatea. În acea vreme, în perioada anilor 90 , gândirea liberală era puternică, sănătoasă, dornică de libertate, de dezvoltare reală, iar printre tinerii care-și cereau drepturile în stradă, erau și mulți liberali. Astăzi, acei liberali tineri din 90, furați de magia puterii, vor să ne țărcuiască.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


18:21
duminica, 12 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere