Gheorghe Flutur și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava

Președintele PNL Suceava și Gheorghe Flutur, și-a lansat, luni, candidatura pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava în cadrul unei conferințe de presă în aer liber .

poza
Gheorghe Flutur și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava


„Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru județul Suceava sub sigla „Și mai mult și mai bine pentru suceveni””, a spus Flutur.

Acesta a vorbit si despre realizarile sale, mentionand aici demersurile facute pentru autostrada A 7 Siret-București și autostrada A14 (Autostrada Nordului) Suceava-Dej-Satu Mare, dar si dezvoltarea infrastructurii din judet. El a amintit că în acest mandat s-au modernizat 300 de kilometri de drumuri județene și că sunt depuse deja proiecte noi pentru finanțare cu fonduri europene.
În ceea ce privește sănătatea, Gheorghe Flutur a spus că este „un test” revenirea la normalitate și a precizat că face eforturi zilnice pentru acest lucru.

„Trebuie să învățăm din ceea ce nu a funcționat, dar voi continua investițiile și în mandatul următor, cu realizarea spitalului de copii, al spitalului de boli infecțioase, amenajarea și extinderea spațiilor pentru oncologie, finalizarea extinderii blocului operator, bloc de locuințe pentru medici, dar și atragerea de personal medical și îmbunătățirea actului medical în SJU Suceava”, a spus Flutur.


10:00
luni, 10 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere