Crin Antonescu vine la Suceava

Sâmbătă va fi reunit, la Suceava, Biroul Permanent al Partidului Naţional Liberal. Vor fi prezenţi membrii marcanţi ai PNL, printre care preşedintele Crin Antonescu şi vicepreşedinţii Varujan Vosganian şi Romeo Stavarache.

poza
Crin Antonescu vine la Suceava | (f) Mediafax

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că sâmbătă, la ora 10.00, va sosi delegaţia permanentă a PNL, ocazie cu care va avea loc şi întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PNL, la Casa de Cultură.

Băişanu a menţionat că vor fi prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, vicepreşedinţii Romeo Stavarache şi Varujan Vosganian, alături de alţi membri marcanţi ai partidului.

Se doreşte relansarea organizaţiilor judeţene şi locale a PNL, discutarea statului liberal (cunoscut sub titlul: A doua relansare a României), a informat Alexandru Băişanu.

Totodată se va discuta şi ghidul de organizare a filialelor din judeţul Suceava.

"Îi invităm pe cei care simt liberal, dar şi pe cei cărora le-a fost deviat traseul şi au ajuns în mrejele lui Gheorghe Flutur şi Ion Lungu", a declarat dl. Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai anunţat că, în cadrul biroului permanent, se va discuta dacă foştii membrii ai PNL, ca Gheorghe Flutur, Ion Lungu, deputaţi şi senatori ex-PNL, vor mai fi primiţi în PNL.

În privinţa "trădătorilor", Alexandru Băişanu şi-a exprimat poziţia fermă în respingerea unor asemenea cereri: "Ei nu mai au ce căuta în PNL, nu mai trebuie încurajată migrarea politică".

Totodată, domnia sa a menţionat că, dacă PNL va ajunge la guvernare, va fi iniţiată o lege pentru parlamentarii români prin care să fie obligaţi să respecte votul cetăţenilor în funcţie de apartenenţa la un anumit partid.

11:18
joi, 11 noiembrie 2010

Taguri

Alexandru Baisanu, Biroul Permanent, Crin Antonescu, PNL, Suceava, vizita

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere